Sponsorer 2017

Här nedan presenterar vi kort våra sponsorer 2017. utan deras hjälp skulle vi inte klara av att hålla en sådan hög kvalitet på Guldagility. Bland annat finansierar våra sponsorer arvode och drift av hemsidan.

Stöd gärna våra sponsorer och vill du själv bli en av våra sponsorer uppskattar får du gärna kontakta oss. Kontakta vår marknadsansvariga, XXX NNNN på telefon 000-111 11 för en diskussion om hur vi bäst kan vara till hjälp och nytta för varandra.

2017 års sponsorer av Guldagility

Sveland Djurförsäkringar, är ett kundägt försäkringsbolag inom området djurförsäkringar. Sveland startade sin verksamhet i Lund 1911, och har nu cirka 100 000 försäkringstagare över hela landet. Du kan läsa mer om våra olika försäkringsalternativ för hundar på deras webbsida.

Ica AB ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag och har nu fler än 2000 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge och Baltikum. I år firar ICA hundra år som samverkande lokala handlare. Företaget har även bankverksamhet, Icanobanken. Hos oss hittar du det mesta för både hund och ägare, samt mycket , mycket mer.

Animail, vi levererar hundfoder direkt hem till din dörr! På webbshoppen kan du enkelt beställa foder till din hund och få det hemlevererat inom 3 – 5 dagar. Animail:s målsättning är att ha Sveriges bredaste sortiment av djurfoder och djurtillbehör. I dagsläget har dem mer än 60 olika fodermärken för hund och katt. Foder till de flesta husdjur på lager och ständigt utökande av sortimentet.

Doggi, din hundbutik på nätet med kvalitetsprodukter för hundar. På vår sida www.doggi.se kan du välja bland mängder av kända varumärken som Puppy Angel, Ruffwear och Sleepypod! Vi har även kattprodukter i sortimentet. Vi levererar fraktfritt över hela Sverige vid order som överskrider 499 kronor!

Flatcoated Retrieverklubben,  är den officiella rasklubben under svenska spaniel och retrieverklubben. Firar i år 40-årsjubileum som klubb för ägare till Flatcoated retriever. På webbplatsen kan du läsa om klubbens aktiviteter, rasen Flatcoated Retriever, uppfödare och mycket annat. Du kan också ansöka om medlemskap via webbsidan. Klubben ger ut medlemstidningen Charmören i både tryckt och digital form.

Göteborgs Djurklinik AB, startade sin verksamhet 1991 och är en fristående privatägd smådjursklinik. Är medlem i branschorganisationen SLA Svensk Djursjukvård, vilket borgar för att ditt djur kommer att få ett gott omhändertagande och en god vård hos oss.  Arbetar även med förebyggande vård och rådgivning.

Vi på Guldagitily tackar våra sponsorer för årets stöd. Det är ni som har gjort det hela möjligt att genomföra. STORT TACK!